Skip to contentSkip to search

ACCA Forums

AAAStandards

Mmikky_uk16y ago
How much do you score for only writting part of the name of a standard, i.e. writting IAS 36 - Impairement instead of IAS 36 Impairement of assets?

I have failed the P7 twice in my last two december sittings getting 48 and 47% and trying to figure out where i could get (or might have lost) the few percentages?
Former userFormer user16y ago#1
writing only the name of the IAS doesn't give any information because if you are communicating to people through your report, you have to ensure that for them to understand what you are saying and its impact, they have to know the name of the standard. IAS 36- impairment, the person reading your report would be like impairment of what? so in other to get the right marks for mentioning the IAS, the full name must be mentioned or u might as well not have mentioned it in the first place. i hope this helps. all the best this time.
HHusnain16y ago#2
As wande pointed out, maybe u should try and score more marks out of the available professional marks.. there are always professional marks available in writing a report/letter for the layout, its content style, etc... so u can work on that..
@mikky_uk said:
How much do you score for only writting part of the name of a standard, i.e. writting IAS 36 - Impairement instead of IAS 36 Impairement of assets?

I have failed the P7 twice in my last two december sittings getting 48 and 47% and trying to figure out where i could get (or might have lost) the few percentages?
Sign into reply to this topic.